dimarts, 24 de novembre del 2015

Flipped Classroom

Les Flipped Classroom són classes invertides en relació a les tradicionals, és a dir, són aules alumnescentristes, el professor adopta el rol de guia, en comptes de donar la teoria a classe i la pràctica a casa, és ben aviat el contrari: els alumnes han de treballar la part teòrica a casa per després a l'aula poder treballar-la, resoldre dubtes, etc.

Després d'estar-ho parlant entre les diferents integrants del grup, hem arribat a la conclusió que com només tenim coneixement teòric sobre que són les Flipped Classroom, no podem dir si estem a favor o en contra, ja que molts cops la pràctica és molt diferent a la teoria, és a dir, fins que no ho proves no saps del tot si t'agrada o no.

Per això ho jutgem en base al que hem estudiat sobre les aules invertides. Dit això nosaltres creiem que té les seves parts positives i les seves parts negatives, però tot i així podríem dir que no estem massa convençudes de que sigui la millor opció. Ja que no ens convenç ni una forma ni l'altra, considerem que la millor opció seria: ni tota la pràctica a casa i la teoria a classe, ni tota la teoria a l'aula i la part pràctica a casa, sinó que hi hagués un equilibri entre una i l'altra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada